Wordpress plugin breaks WP admin area

Discussion in 'Troubleshooting' started by piotrkrzyzek, Dec 9, 2012.

  1. piotrkrzyzek

    piotrkrzyzek New Member

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Messages:
    1
    This is a rather strange issue (or so it seems) as I cannot find any other reference to it.

    I followed the WP plugin install instructions (enabled both the plugin in aMember and in WP) and set both up properly (I hope). BUT, when I activate the plugin inside of wordpress my admin area (in wordpress) becomes gimped.

    What I mean by this is (from inside the admin area in WP):
    • the WYSIWYG editor disappears
    • Mouse over menu items do not work anymore
    • any text inside of the editor is white (thus a white background on white text means I can't see anything)
    • I'm unable to use/click-drag any widgets anymore.
    Once I disable the plugin from inside WordPress, I have full functionality back ... though of course then I lose the increased aMember integration that I need for my project.
    I'm out of ideas on how to fix this. Any ideas would be much appreciated.
    I have the latest version of WordPress installed, using the Roots Theme and the latest version of aMember.
  2. alex

    alex Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Messages:
    6,020
    Please submit a ticket, it is hard to say what exactly happens. We are ready to provide all necessary help!

    I can only suggest to reupload aMember plugin to wordpress, may be a file has been broken during upload.

Share This Page