Login link from Forms opening shifted and clipped

Discussion in 'Troubleshooting' started by rjay1976, Jun 27, 2012.

  1. rjay1976

    rjay1976 aMember Pro Customer

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    9
    Maybe someone can help me with this. I'm new to amember and having my share of issues.

    First, I am on the latest version.


    While the login tab on the main bar works just fine, the login link in the blue area in the form does not. It appears to be trying to use shadowbox to open link.

    Both links go to the same location.

    I am attaching a link to my new web site under construction where problem exists


    http://www.innovative-trading-solutions-online.com/member/signup/index/c/UYRWRjtLo

    any help or suggestions appreciated.

    RJay
  2. alexander

    alexander Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    6,274
    Hi,
    Edit /amember/application/default/plugins/protect/wordpress/amember.php and add this before </style> line:
    #page{
    overflow: visible;
    }
  3. rjay1976

    rjay1976 aMember Pro Customer

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    9
    Hi, Made the changes as suggested. Login Menu not centered on screen but at least it is visible. However I just noticed why its doing this. If you click on the link from my prior post, you will notice the slide bar at bottom of screen can be slid to the right revealing a second page with "busy" information. How do I get that second page off of there to fix the initial problem?

    Thanks,

    RJay
  4. alexander

    alexander Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    6,274
    Sorry I don't see any second page also there is no e slide bar at bottom of screen

Share This Page