LinkPoint / FirstData?

Discussion in 'Payments processing' started by regis, Jun 4, 2012.

  1. regis

    regis aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    40
    Hi,

    I'm trying to upgrade out site to v4 and I don't see an option in Payment Plugins for LinkPoint or Firstdata.

    Is this processor not supported anymore?

    We have both monthly re-occurring membership and annual memberships on our site.
  2. alexander

    alexander Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    6,274
    It was not ported from aMember v3 yet.
  3. iraqoilreport

    iraqoilreport aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    12
    Alexander, any news on this?
  4. codelizard

    codelizard New Member

    Joined:
    Sep 25, 2013
    Messages:
    6
    Looking for firstdata integration, as well.
  5. JimmyStephans

    JimmyStephans Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Messages:
    89
    Any news on First data / Linkpoint?
  6. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,659
    We have plugin for First data / Linkpoint for version 4.
  7. websiteworldbiz

    websiteworldbiz New Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    10
    Where is it? The change log does not show it being added to the latest version of aMember Pro 4.x
  8. JimmyStephans

    JimmyStephans Member

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Messages:
    89
    That item is installed separately. I suggest sending a ticket to support and they'll take care if it.
  9. websiteworldbiz

    websiteworldbiz New Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    10
    Will do thanks!

Share This Page