Install aMember next to existing Xenforo installation

Discussion in 'Integration' started by keg_media_inc, May 15, 2016.

  1. keg_media_inc

    keg_media_inc aMember Pro Customer

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3
    I have just ordered aMember and the Xenforo plugin. I am following your very nice video to install aMember on my server.

    Here is the file structure:
    upload_2016-5-15_18-3-23.png

    So the file is in /library/amember

    When I use http://www.myhostname/library/amember, I get the Xenforo Error screen. I am a newbie and not a developer, so I am learning a lot of new skills. What should I do to be able to get to aMember Pro configuration parameter screen?

    Thanks,
    Eric

    Attached Files:

  2. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,669
    You need to upload folder with Xenforo integration plugin to aMember. Do you mind to contact us in helpdesk ( https://www.amember.com/support/ ) - we will help you install and configure this plugin.
  3. keg_media_inc

    keg_media_inc aMember Pro Customer

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3
    Caesar - I opened a ticket yesterday. I have not gotten a response. I am very new to this, and would even pay someone to just fix it for me. I am dead in the water as I can not even open Amember to finish the install. HELP!
  4. keg_media_inc

    keg_media_inc aMember Pro Customer

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    3

    I made another support ticket.
    DMV-22827-223

Share This Page