Having to rebuild core database every night

Discussion in 'Troubleshooting' started by grayinternet, Jan 21, 2017.

  1. grayinternet

    grayinternet New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    29
    Something is going on with my Amember install. The re-bills run every night at 7 PM EST, however, after they do a nasty error develops that inactivates the script for ALL users. What I mean by inactivates is it no longer functions and instead of showing ACTIVE USERS the protected content, it just sends them to the signup page.

    To fix the issue, I have to Rebuild the Core DB. I am having to do this every single night. Any idea what is happening when my re-bills run that could cause such an issue? The only way to replicate the issue is to allow the re-bills to run and then see what happens. However, as you can imagine, it makes my customers quite angry.

    I updated to aMember Pro™ 5.1.8 this week, hoping it would fix the issue but it did not. This has been going on for about a month. Anyone else experiencing trouble with the script after re-bills run?

    I have submitted a ticket.
  2. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,660
    Hello,

    I see you have LiteSpeed web server and I guess its configuration does not allow to run cron script long time enough to do all necessary routine.

    What is value you have for LSAPI_MAX_PROCESS_TIME? I guess you need to increase it.

    Best Regards.
  3. grayinternet

    grayinternet New Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    29
    Thanks caesar. We have doubled it.
  4. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,660
    You are welcome! I hope it helps.

Share This Page