Different memberships per language?

Discussion in 'Pre-Sales Questions' started by moonwalker, Sep 22, 2010.

  1. moonwalker

    moonwalker aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    52
    Here I am again.

    Have some other questions left. I'm using 3 different languages at this moment (I'm still on the trial version by the way). I want to provide different memberships in different languages.

    Let's say in the English page:
    Free Membership
    Bronze
    Silver
    Gold

    In French:
    Abonnement gratuit
    Bronze
    Argent
    Or

    You got the point I think.


    And the second question:
    Is this also possible in the profile page? (member.php)


    Thanks in advance. :)
  2. davidm1

    davidm1 aMember User & Partner

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    4,435
    I think you will need to create 3 new products for the new language, with the same price group, and then on the french landing page link to the signup page using the signup group URL so the 3 french products only are displayed.


    David
  3. moonwalker

    moonwalker aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    52
    Hey David,

    Thanks a lot for your answer. I'm going to give it a shot. :)
  4. moonwalker

    moonwalker aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    52
    Sorry to bother you guys again, but I can't seem to find how to get the session for the admin id.

    The site I'm working on has a separate admin panel. I would like to protect that folder, so only the admin (me) can access it. I don't want to login twice, one for amember admin and one for my site admin. How can I achieve this?

    Thanks
  5. erwinvdb

    erwinvdb aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    253
    You'll have to create an "admin product" to achieve that.
  6. alexander

    alexander Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    6,274
    Is your separate admin panel in php as well?
    If it does not have any other protection set currently, you can add this code to the top of your other Control panel php files:
    PHP:
    <? 
    include 
    "/path/to/amember/config.inc.php";
    include 
    "/path/to/amember/admin/login.inc.php";
  7. moonwalker

    moonwalker aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    52
    You're a genius Alexander. :)

    I was thinking about the solution erwinvdb provided, but this is a much better solution.

    Thanks a lot.
  8. erwinvdb

    erwinvdb aMember Pro Customer

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    253
    Now that's a cool idea! Thanks Alexander.

Share This Page