bug in auto coupon (cant get in bug tracker)

Discussion in 'Customization & add-ons' started by ccwjames, Nov 19, 2015.

  1. ccwjames

    ccwjames Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    430
    Just installed auto coupon to look at it for a discoutn on say next order for a year membership

    my site is in uk pounds

    let in the drop down in auto coupon is shows things in $ dollars?
  2. davidm1

    davidm1 aMember User & Partner

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    4,435
    put it in as $ and test?
  3. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,682
    $ sign means just absolute discount in this case.
    Customer get discount in currency of your product.
  4. ccwjames

    ccwjames Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    430
    my product is only in pounds so why is a $ there :)
  5. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,682
    $ sign in this context just mean absolute discount. Customer get discount in currency of your product eg.: price of your product is 100 pounds and you specify absolute discount for 33 in coupon settings then customer will pay 67 pounds if use this coupon code.

Share This Page