admin skin bug?

Discussion in 'Troubleshooting' started by ccwjames, Dec 21, 2016.

  1. ccwjames

    ccwjames Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    430
    2016-12-21 15-13-38.png

    werid overlay and gap after updating to 5.17/5.18
  2. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,669
    This image was updated a bit in new version. Your browser still use old image from cache.
    You need to clear your browser cache (usually Ctrl + F5) - it should fix this issue.

    Best Regards.
  3. ccwjames

    ccwjames Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    430
    cleared, small white part went but still a small bug

    2016-12-22 14-54-07.png
  4. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,669
    What is bug you mean?
  5. ccwjames

    ccwjames Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    430
    i see the problem, if you press ctrl and scrool wheel on mouse to make the site bigger or smaller, there is a small pixel out on the bar. maybe its as a i have 32inch tv :)
  6. caesar

    caesar aMember Pro Developer Staff Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    1,669
    Ok, we consider to improve it in upcoming release.

    Best Regards.

Share This Page